JurkenDresses Only

De winkel waar iedere vrouw haar favoriete jurk kan vinden! Het assortiment van DressesOnly.nl bestaat uit jurken van verschillende merken met bijhorende kwaliteit. Een aantal van de merken die je terug vindt op de website van Dresses Only zijn: Freesoul, Yumi, Supertrash en Lavand.

Dress-For-Less.nl

Dress-For-Less heeft een aantrekkelijk assortiment aan designerfashion voor bodemprijzen! Denk aan topmerken als Tommy Hilfiger, Miss Sixty, Diesel, D&G en Valentino. Deze A-merken worden aangeboden tegen B-prijzen! Ga snel naar Dress-For-Less.nl!

Wehkamp

Dit postorderbedrijf, bekend van de dikke huis-aan-huis catalogus, is uitgegroeid tot een van de toonaangevende online warenhuizen van Nederland. Ook voor jurkjes ben je bij Wehkamp aan het juiste adres. Wehkamp.nl beschikt over een ruime keuze aan jurkjes, tunieken en rokjes.

Mexx

Mexx is een Nederlands fashionlabel dat in 1986 is ontstaan door het samenvoegen van het mannenmerk Moustache en het vrouwenmerk Emmanuelle. De xx-tekens in de naam Mexx staan voor innovatie en positiviteit. In de webshop van Mexx.nl kun je altijd terecht voor de nieuwste collecties van dit frisse fashionlabel!

De Bijenkorf

De Bijenkorf is een van de bekendste Nederlands warenhuizen. Naast de tientallen fysieke warenhuizen is De Bijenkorf ook zeer goed vertegenwoordigd op internet. In het online warenhuis van De Bijenkorf vind je een zeer uitgebreid aanbod aan jurken, tunieken en rokken.

Label54.nl

Oorsponkelijk richtte Label 54 zich op dance en party-liefhebbers, maar groeide als snel uit naar een complete fashionwinkel voor hem en haar. De collectie wordt met uiterst zorg samengesteld en bestaat voornamelijk uit vooraanstaande merken aangevuld met stoere kleinere labels.